Kapang pabrik & modifikasi

insinyur Euro kapang urang geus ngahasilkeun suntik & niup molds pikeun 15+ taun, anu weruh sagala pitfalls disambungkeun jeung ngawangun kapang kualitas luhur.

Urang damel raket jeung klien urang, ngagunakeun téknologi ngolah panganyarna, ngawangun molds kualitas saperti per paménta dieusian jeung saling sapuk kana. Anjeun tiasa ngandelkeun kaahlian urang jeung craftsmanship pikeun kapang anyar bisa diwangun atawa modifikasi dina sababaraha molds aya.

Software pikeun ngarancang:

Pro-Insinyur
Solidworks
Unigraphic
Otomatis-CAD

Berkas ditarima:

.STP /.STEP
.X_T
.IGES /.IGS
.DWG
.DXF

jasa Machining ngawengku:

CNC lathing CNC panggilingan
grinding Gun-pangeboran
Kawat motong nyah sparkling
ukiran Polishing
Texturing

 modifikasi kapang:

Pemurnian edges na surfaces
Re-polishing
Recharging ku las laser


WhatsApp Online Chat!