• banner11-1
  • banner33
  • banner22
  • Quality luar biasa
    1231231

    Quality luar biasa

    Hiji tim ti pengrajin master sareng tingkat tinggi kaahlian Industri siap papanggih standar pangluhurna customer urang unggal hambalan tina jalan.
  • Harga adil
    134135143

    Harga adil

    Harga ti Euro kapang ieu dumasar kana produk kualitas, komunikasi timely, respon gancang ka robah rékayasa atawa perbaikan kapang.
  • produksi Kekecapan
    rtwtqfad

    produksi Kekecapan

    kaahlian industri jeung investasi téhnologi lowers biaya on unggal proyék, greatly ngurangan waktu pikeun proyék siap pasar.
  • tentang Kami

TENTANG KAMI

Euro kapang mangrupakeun produsén alat / kapang profésional specializing dina desain, pabrik, ngalayanan of molds, sarta molding palastik pikeun industri plastik.

molds kami anu lega dilarapkeun pikeun houseware, kadaharan & pakét inuman, barang konsumén, Perkakas listrik, industri otomotif, jeung sajabana

Kusabab yayasan na, urang geus ngahasilkeun molds kalawan kualitas pangluhurna, porsi konsumén ti UK, Hungaria, Polandia, Brazil, Rusia, AS, jeung sajabana 90% pesenan urang téh ti bisnis terusan sarta rekomendasi pribadi ...

DIAJAR DEUI

Produk Artikel