Mold Prodhimi dhe Modifikimi

Inxhinierë Mold euros janë prodhuar injeksion dhe goditje moulds për 15+ vjet, i cili di të gjitha kurthet që lidhen me ndërtimin e një myk me cilësi të lartë.

Ne punojmë ngushtë me klientët tanë, duke përdorur teknologjitë më të fundit të përpunimit, për të ndërtuar moulds të cilësisë si për kërkesën e specifikuar dhe të rënë dakord reciprokisht mbi. Ju mund të mbështetet në ekspertizën tonë dhe zejtari për një myk të ri që do të ndërtohet apo modifikim në disa moulds ekzistuese.

Software për projektim:

Pro-Engineer
Solidworks
Unigraphic
Auto-CAD

Dokumentit të pranueshme:

.STP /.STEP
.X_T
.IGES /.IGS
.DWG
.DXF

Shërbimi Machining përfshin:

Veshje me listela CNC CNC mulliri
Grinding Gun-shpimit
Darë për prerje EDM gaz
Gdhendje lustrim
texturing

 Mold modifikim:

Rafinuar skajet dhe sipërfaqet
Re-llustrosese
plotësimin e nga saldimit me lazer


WhatsApp Online Chat!