myk listë e plotë Final

Çdo myk duhet të kontrollohet para se të dërgesës për të siguruar çdo gjë është bërë në mënyrë korrekte dhe myk është e gatshme për prodhim në machine.Here klientit janë disa pika kryesore të kontrollohen

 

artikull

Kontrollimi detaje

po

jo

vërejtje

Mold Dukje

1. Nuk ka ndryshk në çdo pjatë dhe yndyrat aplikuar për mbrojtje      
2. Të gjitha skajet pjatë myk janë chamfered duhet      
Nr 3. Projekti dhe pjesa nr zbatohet në çdo pjesë      
4.Logo dhe pjatë emri është fiksuar në bazë të kërkesës      
5.No scratches ose dëmet dhe keq-shpuara vrima      
6. Numri për nozzles ftohjes dhe in-out ujë është shënuar në mënyrë të qartë nën hundë ose në anën e djathtë të hundë, për shembull: IN1 OUT1      
7. nozzles për naftë apo ajri është shënuar në mënyrë të qartë me të në dhe jashtë, me një para për ajër, dhe o në para për të naftës.      
sipërfaqe lamtumire Mark 1.No për lustrim në sipërfaqe lamtumire      
shenjë 2.No për lustrim në sipërfaqet jo-vulosjes      
3. Asnjë kolaps për mbyllur-off dhe puthje-off pjesë.      

zgavër

1. kontrolloni nëse ka ndonjë pjesë të mos përpunohen sipas vizatimit 3D      
2. asnjë shenjë për saldim në kavitetin (saldim un-konfirmuar)      
3. kontrolloni për disa sipërfaqe pas machining CNC      
4. kontrolloni për disa sipërfaqe pas përpunimit EDM      
5. zgavër është e qetë, nuk ka scratches, nuk ka shenja EDM, dhe shenjat teh.      
6. lustrim në brinjën është drejt anën nxjerrje      

Inserts

1. fut përshtatet mirë, as të lirshme dhe as shumë i ngushtë. Sipërfaqja është e qetë pas vendosjes fut      
2.Nëse ka disa insrts changible, të lehtë për të ndryshuar?      
jastëk 3.no në fund të fut      
4.chamfer në fund të fut është e qetë dhe nuk ha për fund ftohje nozzles ujit      
5. polishingn është e mirë për të fut?      

slider

1.slider është përpunuar në bazë të tolerancës rënë dakord      
2.slider është workign pa probleme, nuk bllokuar ose shtrëngimi      
3. Pozicionimi i slider është i besueshëm dhe të përpunuara accoding vizatimeve 3D.      

mekanizëm ngritjeje

1.no scratches në sipërfaqen ku lifter ndodhet.      
2.lifter mund të punojnë pa probleme?      
3.polishing për sipërfaqe ku lifter është pozicionuar është ok?      

Ejec tion  sistem

1. shtypës pjatë mund të lëvizin normalisht pa stucking kudo.      
2.Every pin shtypës mund të vihet në vrimë për asamblenë lehtë, u kthye lehtë, pa lëkundje      
3. Asnjë ha për vrimë shtypës, dhe muri për vrimë është e qetë      
4. gjatësia shtypës është që të përpunohen brenda tolerancës dimension.      
5.support shtylla është 0.05-0.10mm lartë se këmbët e myk.      
6. rruga nxjerrje ajri është i pastër? ka mbetje vaj ose metal? nxjerrje është e qetë?      
7. rruga nxjerrje të naftës është i pastër, pa mbetje metalike? nxjerrje është e qetë?      

sistemit të ftohjes

1. ftohje rruga uji është i pastër dhe e bëri në bazë të 3D vizatim?      
2. O-unaza është i besueshëm pa rrjedhje?      
3. thread për hundë të ujit është bërë në bazë të kërkesës së klientit?      
4. prish planet është mbledhur në mënyrë korrekte?      
5. Vula zakon është e qetë?      

 

 

 

 


WhatsApp Online Chat!