project showcase

Complete tregojnë Projekti rasti për prodhimin e myk injeksion

Mold Euro është e specializuar në injeksion dhe goditje cilësi porosi moulds dhe pjesët plastike për industrinë plastike me një çmim konkurrues, duke shërbyer një shumëllojshmëri të gjerë të industrive, duke përfshirë, por jo kufizuar në, sende shtëpiake plastike, mobilje në natyrë, ushqim dhe paketimin pije, aplikim në shtëpi, lodra plastike, pajisje elektrike, automotive, etj

Stafi ynë i trajnuar, me përvojë më shumë se 15 vjeçare në industrinë e, duke përdorur gjendjen e teknologjisë së artit, na lejon të plotësojnë dhe tejkalojnë pritjet e klientit tonë.

adfaf

WhatsApp Online Chat!