Прототип дел производство

Прототипот е потребно за нов проект, со цел да се провери за димензија, соберете со другите делови, визуелни и функционално тестирање со идните лиен дел дизајн. Ние можеме да понудиме различни избори за да им помогне на клиентите да се добие прототип за тестирање на пазарот.

SLA (Stereolithography) - Обезбедува функционална 3D физички модел генерирани од CAD датотеки за многу добра почетна преглед на вашиот дизајн
3D печатење - ова е веројатно најбрзиот начин достапна денес да го вклучите вашиот 3D CAD модел во физичкиот дел.

12121 (2)

3D печатени производи за широка потрошувачка

12121 (1) 12121 (3)

Injeciton & удар леани делови


WhatsApp Онлајн Chat!