изводливост на проектот

На Euromold, ние исто така, обезбеди консултантски услуги за проектот за изводливост.

По проверка на потребите на клиентите, ние нудиме неколку опции за мувла одлуки врз основа на различни кавитација, мувла структура и пластични алатка материјал. Оние кои се различни опции ќе доведе до различни обемот на производството и брзина, пластични дел цена, пластични алатка живот, итн Клиентите може да се провери и да се споредат пред да донесат конечна одлука.

 

12


WhatsApp Онлајн Chat!