Пластични дел производство

На Евро Мувла, може да се произведуваат пластични делови со мувла или калапи направени од страна на ourselves.Presently клиентот, има 5 шприцмашини достапен за производство за ниско-волумен или голем обем делови, за материјали кои се движат од ABS да полиуретан и термопластични.

Ц1


WhatsApp Онлајн Chat!