Калап Производство и Модификација

инженери евра Калап е се произведуваат инекција & удар калапи за 15 + години, кој знае сите стапици поврзани со изградба на висок квалитет на мувла.

Ние работиме тесно со нашите клиенти, со користење на најнова технологија на обработка, да се изгради квалитетна калапи, како за на барање назначи и заемно договорени. Можете да се потпрете на нашата експертиза и изработка на нов калап да се гради или промена на некои постоечки калапи.

Софтвер за дизајнирање:

Про-инженер
SolidWorks
Unigraphic
Авто-CAD

Поднесе прифатлив:

.STP /.STEP
.X_T
.IGES /.IGS
.dwg
.DXF

Обработка на услуги вклучува:

ЦПУ хелиум фрезови
Мелење Пиштол-дупчење
жица за сечење EDM пенливи
гравирање полирање
texturing

 Мувла модификација:

Рафинирање рабови и површини
Re-полирање
на полнење од страна на ласерски заварување


WhatsApp Онлајн Chat!