Дизајн и развој на производот

Гордееме на задоволството на клиентите. Нашиот тим од експерти е подготвена да работи со вас за да им обезбеди на дизајн на производи поддршка најдобрите во својата класа.

На самиот почеток, ние ќе работиме тесно со нашите клиенти, во обид да се разберат нивните потреби, а потоа ги користат напредна софтвер како Про-E и CAM систем да се трансформира овие потреби во оптимална дел дизајн. Ова е т.н. DMF (дизајн за manufacturability). Тоа е многу важен процес, кој ќе заштедите пари и време на испорака за проектот да биде на пазарот.


WhatsApp Онлајн Chat!