снабдувачот за управување со

Пронаоѓање и користење на правото на индустриски добавувачи за работа е важен дел од процесот на производство. Користење на погрешен тип на челик за алат, на пример, може да бидат катастрофални. Најевтиниот сигурно не е секогаш најдобар.

Ние оцени добавувачи според нивните перформанси:

  1. know-how на работа / производ
  2. Судењето цел на мала количина за тестирање
  3. Конзистентност за испорака и квалитет за поголемо количество.

Само оние кои ќе го положат оценка ќе бидат избрани да работат со. Тоа е важен процес за мувла одлуки и да се направи проектот успешно.

Главните добавувачи:

1.Steel добавувачот:

image002

2.Mould база на снабдувачот:

d2f8ed5d1

3.Hot тркач добавувачот:

image0021

4.Standard снабдувач дела:

44

5.Plastic материјал снабдувач:

55

6.Texture добавувачот:

снабдувачот management747


WhatsApp Онлајн Chat!