Мувла судењето список

Секој мувла е тестиран за најмалку 2 часа за IMM да бидете сигурни дека за ефикасноста на масовно производство. Ние ќе се забележува на параметар за испитувања мувла.

433a7234


WhatsApp Онлајн Chat!