project showcase

Комплетен проект шоу случајот за инјектирање мувла производство

Евра мувла е специјализирана за квалитетен сопствен инекција & удар калапи и пластични делови за пластична индустрија на конкурентна цена, служи широк спектар на индустрии, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, пластични предмети за домаќинството, отворено мебел, храна и пакување пијалоци, дома апаратот, пластични играчки, апарати за домаќинство, автомобили, итн

Нашите високо обучен кадар, со повеќе од 15 години искуство во индустријата, со користење на држава на уметноста технологија, ни овозможува да се состанат и да ги надмине очекувањата на нашите клиенти.

adfaf

WhatsApp Онлајн Chat!