мувла производство

Евра Мувла се потпира на само-дисциплиниран и добро искусни производство тим да им служи на нашите клиенти со напредни машинска технологија. Од мувла дизајн и изградба на одржување на мувла, мувла евра може да понуди се што ви треба за квалитет на мувла и дел.

1. 3 и 5 оска фрезови
2. прецизност мелење
3. пиштол дупчење
4. Огледало EDM пенливи
5. жица EDM
6. Стандардна заварување
7. ласерско заварување
8. Обратно инженеринг

Ние сме експертиза за производство на калапи тесни толеранција (истоветни основни и шуплини, или различни јадра и шуплини делат ист калап база). Нашата посветеност на квалитет е нашиот клуч за победа повторените наредби од исти клиенти.

134


WhatsApp Онлајн Chat!