Дизајн и развој

Мувла еврото може да се пофали со најдобрите таленти во индустријата за мувла дизајнирање. Сите наши мувла дизајнери започна како мувла креаторите, знаејќи добро европските стандарди за да се дизајнира и да се изгради квалитет калапи.

Во текот на процесот на дизајнирање на нашите менаџери, дизајнери, инженери и производство експерти се здружат за да се провери секој детал пред да работат надвор финалето 3D цртежи мувла.

Нашиот дизајнерски тим, програма за менаџери и продажба понуди рано вклучување за да се помогне на клиентите да се идентификуваат потенцијалните неуспех анализа со користење на мувла проток, итн, и да понудат можни решенија.

1

Инженеринг софтвер:

Auto CAD

Unigraphics NX

Про-инженер

Autodesk мувла проток

Солидна работа

Мувла дизајн поддршка:

Мувла 2D цртежи

Мувла 3D цртежи

Дизајн за manufacurable

Мувла дизајн оптимизација

Мувла структура препорака

5

тенок ѕид дизајн на примерок


WhatsApp Онлајн Chat!