за нас

rqdwerqf

Евра мувла е професионална производител алатка / мувла специјализирана за дизајн, производство, сервисирање на калапи и пластични калапи за пластика индустрија.

Нашите калапи се користат за houseware, храна и пијалок пакет, стока за широка потрошувачка, електрични апарати, автомобилската индустрија, итн

Од своето основање, ние сме биле за производство на калапи со највисок квалитет, служат клиенти од Велика Британија, Унгарија, Полска, Бразил, Русија, САД, итн 90% од нашите редови се од повтори бизнис и лична препорака.

Со тим од мајстори и напредни машини за обработка, ние работиме тесно со клиенти во текот на напредокот на проекти, од инженерските на прототипови за изградба на производствен калапи на фер цена и во навремено.

Нашата услуга:

1.Project Физибилити

2.Design и развој на производот

3.Mold Тек Analysi

4.Mold Производство и Модификација

5.Prototype дел производство

6.Custom Обработувам

7.Plastic дел производство

Нашата мисија:

Да се ​​обезбедат квалитетни пластични удар и вбризгување на калапи за ефективни производи, помагање на нашите клиенти да се забрза времето од идејата да се профитира од обезбедување на еден извор на целиот спектар на ресурси кои се потребни за да се донесе концепти за профитабилни производи.


WhatsApp Онлајн Chat!