jamur swing

Short Description:

Kualitas selaras dolanan jamur kanggo swing kids '(2 jinis jog swing)

Potongan: US $ 1-20,000 / Set
Min. Supaya Quantity: 1set
Port of loading: Ningbo / Shanghai / bandar liyane bebarengan sarujuk marang
mode Pembayaran: T / T, L / C

Detail produk

Tags Product

rincian cepet:

jeneng produk: jamur Swing jinis jamur: jamur injeksi mesin Processing: Bubut, panggilingan, ukiran, ngebur, etc
Part materi: PP Growong No .: 1 growong ~ 2cavities Desain lunak: Pro-E, UG, CAD, SolidWorks
Jeneng merek: EURO basa Mold: standar LKM utawa poto-digawe Mold urip: > 3,000,000 nembak
Papan asal: Zhejiang, China Inti & growong materi: H13, S136 runner: Cold runner / sprue panas

 

Packing & layang:

paket: Standard packing segara pantes wt kothak kayu-kayuan utawa kothak polywood
delivery: wektu T1 50 apa dina sawise konfirmasi ing 3D jamur gambar lan konfirmasi ing panrimo pembayaran simpenan

 

pasar utama:

Eropah, Amérika Lor, Amérika Kidul

 

kauntungan Competitive:

  1. 1.Team ahli karo ekstensif wawasan ing baris
  2. desain jamur 2.Optimal kanggo kinerja anteng lan siklus wektu cendhak.
  3. 3.Quality materi jamur kanggo urip jamur luwih (mung materi asli wis Applied)
  4. bagean jamur 4.Standard kanggo luwih gampang pangopènan
  5. mesin Processing 5.Good kanggo cetakan toleransi nyenyet
  6. 6.Closely bisa karo klien lan supaya ing komunikasi

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!