part Pabrik plastik

Ing Euro Mold, kita bisa Pabrik plastik bagean karo jamur utawa cetakan digawe dening ourselves.Presently klien, ana 5 injeksi ngecor mesin kasedhiya kanggo produksi kanggo kurang-volume utawa volume dhuwur bagean, kanggo bahan kiro-kiro saka ABS kanggo polyurethane lan Stamping.

O1


Tampilan Online Chat!