Mold Industri & Modification

engineers Euro Mold kang wis prodhuksi injeksi & jotosan cetakan kanggo 15+ taun, sing mangerténi kabeh pitfalls karo bangunan jamur kualitas dhuwur.

Kita bisa rapet karo klien kita, nggunakake teknologi Processing paling anyar, kanggo mbangun cetakan kualitas saben request kasebut lan bebarengan sarujuk marang. Sampeyan bisa gumantung ing kaahlian kita lan panulisan kanggo jamur kanggo bakal dibangun utawa perubahan ing sawetara cetakan ana.

Piranti lunak kanggo ngrancang:

Pro-Engineer
SolidWorks
Unigraphic
Auto-CAD

Gambar ditrima:

.STP /.STEP
.X_T
.IGES /.IGS
.DWG
.DXF

layanan mesin kalebu:

CNC lathing CNC panggilingan
Grinding Gun-ngebur
Wire nglereni EDM sparkling
Engraving Polishing
Texturing

 perubahan Mold:

Nyaring sudhut lan lumahan
Re-polishing
Recharging dening welding laser


Tampilan Online Chat!