Desain & Product Development

Kita bangga kangge kita sesambetan ing customer kepuasan. Kita tim ahli siap kanggo bisa karo sampeyan kanggo nyedhiyani paling-in-kelas support desain produk.

Ing awal banget, kita bisa rapet karo klien kita, nyoba mangertos kabutuhan, banjur nggunakake piranti lunak majeng kaya Pro-E lan sistem CAM kanggo ndandani kabutuhan menyang desain part optimal. Iki supaya disebut DMF (desain kanggo manufacturability). Iku proses penting banget, kang bakal nyimpen dhuwit lan mimpin kanggo proyek dadi ing pasar.


Tampilan Online Chat!