Final jamur Priksa

Saben jamur wis dicenthang sadurunge pangiriman priksa kabeh digawe bener lan jamur siap produksi ing klien machine.Here sing sawetara nilai utama kanggo dicenthang

 

item

Priksa rincian

Ya

Ora

Tetembungane

Mold Katon

1. Ora teyeng ing sembarang piring lan pelumas Applied kanggo pangayoman      
2. Kabeh sudhut jamur piring sing mlaku chamfered      
3. Project No. lan bagéan No. wis Applied ing saben sisih      
4.Logo lan jeneng plate wis telpon miturut request      
5.No goresan utawa kerusakan lan mis-dilatih bolongan      
6. Jumlah kanggo cooling nozzles lan ing-metu banyu wis cetha ditandhani ngisor nozzle utawa ing sisih tengen nozzle, contone: IN1 OUT1      
7. nozzles kanggo lenga utawa udhara wis cetha ditandhani karo ing & metu, karo A ing ngarep kanggo Air, lan o ing ngarep kanggo Oil.      
lumahing Parting tandha 1.No kanggo polishing ing lumahing parting      
tandha 2.No kanggo polishing ing lumahing non-sealing      
3. Ana ambruk kanggo mati-mati lan Kiss-mati bagean.      

growong

1. mriksa yen ana wae bagean ora diproses miturut drawing 3D      
2. ora ana tandha kanggo welding ing rongga (un-dikonfirmasi welding)      
3. mriksa kanggo sawetara lumahing sawise CNC mesin      
4. mriksa kanggo sawetara lumahing sawise Processing EDM      
5. growong Gamelan, ora goresan, ora nduweni tanda EDM, lan tandha agul-agul.      
6. polishing ing rib punika menyang sisih ejection      

sisipan

1. sisipan pas uga, ora ngeculke utawa banget nyenyet. Lumahing Gamelan sawise panggolekan sisipan      
2.If ana sawetara insrts changible, gampang kanggo ngganti?      
tedheng 3.no ing ngisor sisipan      
4.chamfer ing ngisor sisipan Gamelan lan ora chamfer kanggo ngisor cooling nozzles banyu      
5. polishingn nggoleki kanggo sisipan?      

Slider

1.slider wis diproses miturut toleransi sarujuk      
2.slider wis workign lancar, ora diblokir utawa goyang      
posisi 3.the saka panggeser dipercaya lan diproses accoding kanggo gambar 3D.      

Lifter

1.no goresan ing lumahing ngendi lifter dumunung.      
2.lifter bisa lancar?      
3.polishing kanggo lumahing ngendi lifter wis dipanggonke ok?      

Ejec tion  sistem

1.The Ejector piring bisa mindhah lancar tanpa stucking ngendi wae.      
2.Every Ejector pin bisa sijine menyang bolongan kanggo patemon gampang, nguripake gampang, tanpa goyang      
3. Ana chamfer kanggo bolongan Ejector, lan tembok kanggo bolongan punika Gamelan      
4. dawa Ejector kanggo diproses ing toleransi ukuran.      
5.support tugu iku 0.05-0.10mm luwih saka kaki jamur.      
6. path ejection online resik? ana lenga utawa logam scraps? ejection Gamelan?      
7. path ejection lenga resik tanpa scraps metal? ejection Gamelan?      

sistem cooling

path banyu 1. cooling resik lan digawe miturut 3D teken?      
2. O-dering iku dipercaya tanpa bocor?      
3. thread kanggo nozzle banyu digawe miturut klien kang request?      
4. baffle wis nglumpuk bener?      
5. segel alur Gamelan?      

 

 

 

 


Tampilan Online Chat!