project showcase

Complete project gambar cilik kanggo kanggo injeksi Manufaktur jamur

Euro Mold wis specialized ing injeksi & jotosan kualitas adat cetakan & bagean plastik kanggo industri plastik ing competitive price, porsi macem-macem saka sudhut industri kalebu, nanging ora winates kanggo, kluwarga item plastik, Furnitur ruangan, pangan & packaging wedang, perabot ngarep, Toys plastik, perabot electrical, automotive, etc.

Staff Kita Highly dilatih, karo pengalaman luwih saka 15 taun ing industri, nggunakake negara saka teknologi gambar, ngidini kita ketemu lan ngluwihi pangarepan kita customer.

adfaf

Tampilan Online Chat!