Paint roller jamur

Short Description:

Kualitas selaras jamur tliti kanggo roller bagean Paint

Potongan: US $ 1-200,000 / Set
Min. Supaya Quantity: 1set
Port of loading: Ningbo / Shanghai / bandar liyane bebarengan sarujuk marang
mode Pembayaran: T / T, L / C

Detail produk

Tags Product

rincian cepet:

jeneng produk: Paint roller jamur jinis jamur: jamur injeksi mesin Processing: Bubut, panggilingan, ukiran, ngebur, etc
Part materi: PP Growong No .: 1 ~ multi-growong Desain lunak: Pro-E, UG, CAD, SolidWorks
Jeneng merek: EURO basa Mold: LKM Standard utawa poto-digawe Mold urip: > 1,000,000 nembak
Papan asal: Zhejiang, China Inti & growong materi: H13 / 718H / P20 runner Hot: 1 ~ multi-irungnya
Ciri: Mold karo loro intine interchangable & rongga 2 ukuran pin

 

Packing & layang:

paket: Standard packing segara pantes wt kothak kayu-kayuan utawa kothak polywood
delivery: wektu T1 50 apa dina sawise konfirmasi ing 3D jamur gambar lan konfirmasi ing panrimo pembayaran simpenan

 

pasar utama:

Eropah, Amérika Lor, Amérika Kidul

 

kauntungan Competitive:

  1. 1.Team ahli karo ekstensif wawasan ing baris
  2. desain jamur 2.Optimal kanggo kinerja anteng lan siklus wektu cendhak.
  3. 3.Quality materi jamur kanggo urip jamur luwih (mung materi asli wis Applied)
  4. bagean jamur 4.Standard kanggo luwih gampang pangopènan
  5. mesin Processing 5.Good kanggo cetakan toleransi nyenyet
  6. 6.Closely bisa karo klien lan supaya ing komunikasi

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!