Desain kantor

Euro Mold pamer karo talents paling apik ing industri kanggo jamur ngrancang. Kabeh saka perancang jamur kita miwiti metu minangka produsen jamur, ngerti uga ing Eropah standar kanggo desain & mbangun cetakan kualitas.

Saindhenging proses ngrancang Managers kita, perancang, engineers & ahli Manufaktur nggabungake bebarengan kanggo mriksa saben rinci sadurunge apa metu final gambar jamur 3D.

tim desain kita, program Managers & sales kurban keterlibatan awal kanggo pelanggan ngenali potensial Gagal kanthi nggunakake analisis jamur-aliran, etc, lan kurban bisa solusi.

1

Engineering:

Auto CAD

Unigraphics NX

Pro-Engineer

Autodesk Mold-aliran

karya Solid

Mold support desain:

gambar jamur 2D

gambar jamur 3D

Desain kanggo manufacurable

Optimization desain Mold

rujukan struktur Mold

5

desain sampel wall lancip


Tampilan Online Chat!