Babagan awake dhewe

rqdwerqf

Euro Mold iku sawijining perusahaan alat / jamur profesional spesialisasine ing desain, Pabrik, pelayanan saka cetakan, lan ngecor plastik kanggo industri plastik.

cetakan kita sing digunakake Applied kanggo Houseware, pangan & paket wedang, barang konsumen, perabot electrical, industri otomotif, etc.

Wiwit madegé, kita wis prodhuksi cetakan karo kualitas dhuwur, porsi pelanggan saka UK, Hongaria, Polandia, Brasil, Rusia, US, etc. 90% saka pesenan kita saka bisnis bola lan rujukan pribadi.

Karo tim master tukang & mesin Processing majeng, kita bisa rapet karo pelanggan ing saindhenging proses proyèk, saka engineering kanggo Stamping kanggo construction saka cetakan produksi ing rega sing padha lan ing proses pas wektune.

layanan kita:

babagan kang iso kedaden 1.Project

2.Design & Product Development

3.Mold mili Analysi

4.Mold Pabrik & Modification

5.Prototype part Pabrik

6.Custom Machining

part Pabrik 7.Plastic

misi kita:

Kanggo nyedhiyani plastik kualitas jotosan & injeksi cetakan kanggo produk biaya-efektif, ngewangi customer kita kanggo akselerasi wektu saka idea kanggo PROFIT dening nyediakake sumber siji saka sawetara kabeh sumber daya needed kanggo nggawa konsep kanggo produk duwe bathi.


Tampilan Online Chat!