• banner11-1
  • banner33
  • banner22
  • Quality ngédap
    1231231

    Quality ngédap

    A tim tukang master karo tingkat dhuwur kaahlian industri siap ketemu standar sing paling customer kang saben langkah cara.
  • Price Fair
    134135143

    Price Fair

    Price saka Euro Mold adhedhasar produk kualitas, Komunikasi pas wektune, cepet nanggepi kanggo owah-owahan engineering utawa ndandani jamur.
  • Produksi Efisiensi
    rtwtqfad

    Produksi Efisiensi

    expertise Industry lan investasi teknologi ngedhunake biaya ing saben proyèk, nyuda wektu kanggo proyek siap kanggo pasar.
  • babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Euro Mold iku sawijining perusahaan alat / jamur profesional spesialisasine ing desain, Pabrik, pelayanan saka cetakan, lan ngecor plastik kanggo industri plastik.

cetakan kita sing digunakake Applied kanggo Houseware, pangan & paket wedang, barang konsumen, perabot electrical, industri otomotif, etc.

Wiwit madegé, kita wis prodhuksi cetakan karo kualitas dhuwur, porsi pelanggan saka UK, Hongaria, Polandia, Brasil, Rusia, US, etc. 90% saka pesenan kita saka bisnis bola lan rujukan pribadi ...

Sinau luwih

Products Bintang